Olet sivulla: Home > Palvelut > Koulutus

Koulutus

Koulutuksemme suuntaavat tulevaisuuteen ja kehittämiseen. Tarkoituksenamme on parantaa järjestöjen toimintaa kokonaisvaltaisesti. Välineinä käytämme muun muassa tavoiteajattelua sekä teknologian yhdistyksille tuomia mahdollisuuksia.

Eetanetin koulutukset on suunnattu yhdistysten aktiiveille ja jäsenille. Niiden tarkoitus on kehittää kunkin omaa osaamista ja ajattelua. Näin voidaan nostaa yhdistyksen toiminnan tasoa. Koulutuksemme sopivat hyvin myös ryhmille, kuten yhdistyksen hallitukselle.

Koulutuksiimme kuuluu paljon harjoituksia ja yhteistä keskustelua. Näin osallistujat pääsevät käsittelemään aktiivisesti koulutuksen tietosisältöjä, jolloin oppiminen on tehokasta ja mielekästä. Aiheet sidotaan kiinteästi yhteen osallistujien arjen ja omien kokemusten kanssa. Vuorovaikutuksellisesti käsitellyt ideat ja toimintatavat jäävät varmemmin käyttöön yhdistyksen toimintaan.

Harjoitusten määrä ja koulutuksen tarkka sisältö sovitetaan toivotun keston ja yhdistyksen erityispiirteiden mukaan. Yksittäisiä koulutuksia on myös mahdollista yhdistellä esimerkiksi koulutuspäiväksi.

Eetanetin koulutuksilla on laatutakuu: ellei kurssipalautteen keskiarvo nouse vähintään 3,8:aan (asteikolla 1-5), laskutamme vain puolet koulutuksen hinnasta.

 

Tilauskoulutuksia vuonna 2016

 

Tehokas ajankäyttö

Ajan ja tehtävien hallinta niin omassa kuin yhdistyksen toiminnassa. Työskentelyn järjestäminen tavoitteellisella ja palkitsevalla tavalla sekä tehokas kalenterin käyttö.

Kesto 2 tuntia – 1 päivä, sovitetaan tilaajan toiveen mukaan.

 

Tavoitteista tuloksia

Tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen niin omassa kuin yhdistyksen toiminnassa. Toiminnan järjestäminen tavoitteellisesti ja hyvien tavoitteiden ominaisuudet.

Kesto 2 tuntia – 1 päivä, sovitetaan tilaajan toiveen mukaan.

 

Ketterä tiimityöskentely  img_1114-copy

Tiimin nopeasti sopeutuva toiminta ja johtaminen muuttuvassa ympäristössä. Ketterän ja monimuotoisen työskentelyn soveltaminen tiimityöhön.

Kesto 2 tuntia – 1 päivä, sovitetaan tilaajan toiveen mukaan.

 

Järjestötoiminnan tulevaisuus

Mitä on järjestötoiminta 2020-luvulla? Tulevaisuuteen suuntaavan yhdistyksen varautuminen odotettavissa oleviin suuriin muutoksiin. Aihepiireinä mm. yleiset järjestötoiminnan kehityssuunnat, teknologian kehitys, muuttuvat organisoitumisen tavat, muutokset yhdistystoiminnan koetussa arvossa sekä nuorten ajattelun erot verrattuna aiempiin sukupolviin.

Kesto 2 tuntia.

 

Suuntaa antava hinnoittelu (isommat ja räätälöidyt toteutukset hinnoitellaan erikseen)
1 000 €  / 4 tuntia
1 700 € / 1 päivä

Hinnat sis. alv. Koulutustilan vuokra ei sisälly hintaan.

Pyydä tarjous