Olet sivulla: Home > Eetanet > Yritys

Yritys

img_09384

Järjestöjä varten

Eetanetin tehtävänä on auttaa järjestöjä suuntaamaan näkökulmansa kohti arjen toimintaa. Tämän teemme laajentamalla yhdistysten sisäisiä ja ulkoisia rajoja, koulutuksen ja kokemuksen kautta. Olemassaolonsa aikana yrityksemme on jo valmentanut ja kouluttanut lukuisia yhdistyksiä ja järjestöjä kohti sisäistä kasvua suomalaisella järjestökentällä. Tämän on mahdollistanut osaajiemme hiottu näkemys ja siihen perustuva toiminta.

Näkemyksen karttumiseen tarvitaan kokemus, osaaminen ja tekeminen. Eetanet syntyi näkemyksestä, että järjestöillä ja yhdistyksillä on tarve uusiutua ja kehittyä. Eetanet tuo järjestöjen toimintaan tehoa ja auttaa ylittämään vanhat ongelmat uudistumisprosessissa.

Tehokas järjestö – aikaa jää toimintaan

Mikä ennen johti nousuun, voi nyt johtaa laskuun. Eetanet on päättänyt pitää järjestökentän kunnossa myös tulevaisuutta varten. Ne asiat, joita ei kuviteltu järjestökentällä koskaan olevankaan, ovatkin yhtäkkiä arkipäivää omassa tai muiden järjestöissä.

Eetanet on alusta lähtien asettanut päämääräkseen tuottaa korkealaatuisia, ennakkoluulottomia projekteja, jotka pysyvät ajan tasalla muutoksen tuulissa, mutta säilyttävät vanhat toimivat tavat. Osaajamme tuntevatkin järjestötoiminnan arjen, koska heillä kaikilla on vahva järjestötausta.

Järjestömoottori pyörimään

Järjestömoottorin hyötytehot täytyy valjastaa täysillä käyttöön, osaksi arkea, prosesseiksi. Eetanetin vahvuudet on päätetty kirjata yrityksen nimeen: Kreikan kielen kirjain ”eeta” tarkoittaa fysiikassa hyötytehoa, ja yrityshän tuottaa aikaa ja vaivaa säästäviä palveluita. Sana ”net”, joka on englannin kieltä ja tarkoittaa verkkoa, viittaa niin Eetanetin nuorekkaaseen osaajien verkostoon kuin tietoverkkojen hyödyntämiseen koulutuksessa. Eetanetin osaajat osaavat ottaa 2000-luvun haasteet vastaan ja heillä on näkemystä niin johtamisesta, viestinnästä kuin tietotekniikan hyödyntämisestä järjestöissä. Eetanet on osa Eetalingua Oy:tä.

Eetanet -uutiset